Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 07 Mart 2021 - 23:18 Yorum: 0

Altay - Tuzlaspor maçının ardından

TFF 1. Lig'in 25. haftasında Tuzlaspor'u konuk eden Altay, rakibini 5-0 mağlup etti.

Altay - Tuzlaspor maçının ardından

TFF 1. Lig'in 25. haftasında Tuzlaspor'u konuk eden Altay, rakibini 5-0 mağlup etti. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan, Altay Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Bizi çok sevindiren bir skor oldu. İhtiyacımız olan bir galibiyetti. Oyuncu kadromuz da oturdu. Bu galibiyetin de devamını getirmek istiyoruz ve bunun gelmesi gerekiyor. Elimizdeki yüksek potansiyelli oyuncuların istediğimiz oyunu oynaması bizi sevindiriyor. Kazanarak yolumuzu devem ettirmek istiyoruz. Üst sıralara yakınız kazandığımız her maç bizi hedefe yakınlaştıracak" dedi.

Tuzlaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın ise, "Bütün hafta çalıştık rakibi iyi analiz ettik. Planlarımız da harika gidiyordu ama hakemin kırmızı kart ve penaltı kararı bizi kötü etkiledi. Altan çok kaliteli bir takım ve hakem rüzgarını da arkasına alında bu fark kaçınılmaz oldu. Aslında skora baktığımız zaman gerçeği yansıtan bir skor değil. Önümüzdeki haftalarda hakemlerin daha adil kararlar almasını bekliyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber