Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 05 Temmuz 2020 - 22:43 Yorum: 0

Altay Yardımcı Antrenörü Sebahattin Yenilmez: “Elimizden gelen her şeyi yaptık”

Altay Yardımcı Antrenörü Sebahattin Yenilmez, 2-2 berabere kaldıkları Adana Demirspor maçı ile ilgili olarak, "Futbolun doğrularını yapmak için elimizden...

Altay Yardımcı Antrenörü Sebahattin Yenilmez: “Elimizden gelen her şeyi yaptık”

Altay Yardımcı Antrenörü Sebahattin Yenilmez, 2-2 berabere kaldıkları Adana Demirspor maçı ile ilgili olarak, "Futbolun doğrularını yapmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Kazanan çıkmadı ama belki de futbol kazandı" dedi.

Altay, TFF 1. Lig'in 32. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile 2-2 berabere kaldı. Maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulunan Altay Yardımcı Antrenörü Sebahattin Yenilmez, "Maçtan önce futbolun doğrularını yaparak maçı kazanmak istiyorduk. Futbolun doğrularını yapmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Kazanan çıkmadı ama belki de futbol kazandı. Bundan sonra 2 maç kaldı. Herkese bundan sonra başarılar diliyorum. Bizim hedefimiz takımızı bir üst lige çıkartmak. Nereden olacağını Allah biliyor. İnşallah bu hedefimize ulaşacağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber