Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 17 Eylül 2014 - 16:23 Yorum: 0

Altay'ın, Tiago'nun kulübüyle yaşadığı sorun

İzmir kulübünün, transferinden kaynaklı borcuna ilişkin ödeme planıyla ilgili Tiago'nun eski kulübü ile protokol imzalanmasına dair sürecin devam ettiği bildirildi

Altay'ın, Tiago'nun kulübüyle yaşadığı sorun

İZMİR (AA) - Spor Toto 2. Lig takımlarından Altay'ın, transferinden kaynaklı borcuna ilişkin ödeme planıyla ilgili Tiago'nun eski kulübü ile protokol imzalanmasına dair sürecin sürdüğü bildirildi.

Kulübün yazılı açıklamasında, FIFA tarafından "6 puan silme cezası" uygulanması tehlikesi nedeniyle 2008 yılında transfer edilen Brezilya uyruklu futbolcu Tiago Bezerra’nın eski kulübüne olan borcun yapılandırılması için muhatap kulüp avukatıyla görüşüldüğü belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu görüşmeler sonucunda ilk peşinat olarak 30 bin dolar yatırılarak, geri kalan kısmın 5 taksitle ödenmesi konusunda mutabık kalınmıştır. Yönetim kurulumuz, mutabık kalınan ödeme planını bir protokole bağlayarak, 30 bin doları karşı tarafa ödemiş ve FIFA'ya sunulmak üzere protokolün imzalanmasını talep etmiştir. Protokolün karşı tarafça imzalanmaması nedeniyle görüşmeler devam ettirilmiş ve 15 Eylül Pazartesi günü 20 bin dolar daha yatırılması halinde protokolün imzalanacağı, kulübümüze bildirilmiştir. Yönetim kurulumuz, karşı tarafın talebi üzerine 20 bin dolarlık ödemeyi de pazartesi günü karşı tarafa göndermiş olup, süreç titizlikle takip edilmektedir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber