Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 27 Ekim 2018 - 10:18 Yorum: 0

Alternatif Sahne’de DİP ile muhteşem gece

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, Alternatif Sahne markasıyla başta üniversite öğrencilerinin talepleri doğrultusunda gerçekleştirdiği etkinliklere DİP...

Alternatif Sahne’de DİP ile muhteşem gece

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, Alternatif Sahne markasıyla başta üniversite öğrencilerinin talepleri doğrultusunda gerçekleştirdiği etkinliklere DİP konseri ile devam etti.

Daha önce birçok ulusal etkinlikte yer alan aralık ayında ise Alternatif Sahne'de ilk kez Tekirdağlıların karşısına çıkan ve kendisine yeni bir hayran kitlesi oluşturan DİP, Alternatif Rock türündeki müzik kültürü ve 2 saatlik performansları ile yine kendisine hayran bıraktı.

Vokalde Sercan Erdinç, elektro gitarlarda Eyüp Demirci ve Ozan Yurdakul, bas gitarda Oğuz Dolma ve davulda Hakan Obut'un yer aldığı grup birbirinden ünlü eserlerin yanı sıra İnsana Kalan, En Baştan ve Koku adlı bestelerini de müzikseverler için seslendirdi.

"Tekirdağ müziğe saygı duyan bir şehir"

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen konser ve Tekirdağ hakkında konuşan DİP Grubu solisti Sercan Erdinç, "Aslında bizim tüm amacımız bugünkü gibi bir ortamda, bugünkü gibi muhteşem bir müziksever kitlesiyle harika zaman geçirmek. Tekirdağ müziğe saygı duyulan bir şehir. Böyle güzel bir şehirde bize bu güzel geceyi yaşatan herkese çok teşekkür ederiz" açıklamasında bulundu.

Alternatif Sahne’de DİP ile muhteşem gece

Alternatif Sahne’de DİP ile muhteşem gece

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber