Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Ekim 2016 - 13:58 Yorum: 0

Altıeylül Bakü’de

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Şeki Belediyesi ile kardeş belediye olmak için Azerbaycan'a gitti.

Altıeylül Bakü’de

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Şeki Belediyesi ile kardeş belediye olmak için Azerbaycan'a gitti.

AK Parti Balıkesir milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu, Kasım Bostan, Altıeylül Kaymakamı Bayram Gale, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, belediye meclis üyeleri ve birim müdürlerinden oluşan heyet Azerbaycan'ın Bakü şehrine gitti. Heyet ilk olarak Türkiye Bakü Büyükelçiliğini ziyaret etti. Heyet Bakü Büyükelçiliği Elçi Müsteşarı Meral Barlas ile görüşerek, Azerbaycan'ın turizm, kültür, coğrafi yapısı hakkında bilgi alıp fikir-alışverişinde bulundu.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, "Milletvekillerimiz, kaymakamımız, belediye başkan yardımcılarımız, belediye meclis üyelerimiz ve birim müdürlerimiz ile birlikte Azerbaycan'a geldik. Burada Şeki şehri ile kardeş belediye olmak için görüşeceğiz. Altıeylül Belediyesi olarak Bosna Hersek'te Maglaj, İstanbul'da Ümraniye, Çanakkale'de Ezine, Kayseri'de Hacılar Belediyesi ile kardeş belediyeyiz. Türkiye olarak Azerbaycan'ı biz iki ülke tek devlet olarak görüyoruz. Azerbaycan bizim kardeşimiz. Şeki şehri de dünya Türklerinin kültür başkenti olarak biliniyor ve her yıl festival yapılıyor. 6 Eylül olarak biz ismimizi şehrimizin kurtuluşundan alıyoruz. Balıkesir tarım ve hayvancılığa sahip bir il, et ve sütte Türkiye'de her zaman ilk 3'de yer alıyor. Balıkesir yaşanabilir bir şehir. Altıeylül olarak merkezde 13 mahallemiz bulunuyor, kırsalda mahalle sayımız çok fazla ve her bölgeye hizmet götürüyoruz. Balıkesir büyükşehir oldu ve artık yıldızı parlayan bir il" dedi.

Altıeylül Bakü’de

Altıeylül Bakü’de

Altıeylül Bakü’de

Altıeylül Bakü’de

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber