Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 15 Haziran 2019 - 13:46 Yorum: 0

Altın Bileklik Modasını Mercek Altına Aldık!

Eğer yakın zamanda yeni bir altın bileklik satın almayı düşünüyorsanız bu yazımızı dikkatlice okuyun. Çünkü sizler için altın bileklik modasını mercek altına aldık.

Altın Bileklik Modasını Mercek Altına Aldık!

Eğer yakın zamanda yeni bir altın bileklik satın almayı düşünüyorsanız bu yazımızı dikkatlice okuyun. Çünkü sizler için altın bileklik modasını mercek altına aldık. Hangi tasarımların trend olduğunu ve hangi tasarımları gözden düşmeye başladığını net bir şekilde öğreneceksiniz. Başlayalım mı?

  • Su Yolu Bileklikler

Stil sahibi kadınların adeta ellerinden düşünmedikleri su yolu tarzında dizayn edilmiş olan bileklikler adeta altın çağını yaşıyor. Bileklerde muhteşem bir zarif duruş ortaya çıkaran su yolu bileklik modelleri bundan kısa bir süre öncesine kadar sadece şık davetlerde kullanılıyordu. Artık günlük hayatta da gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Hatta günlük kombinlerinize su yolu bilekliklerin eşlik etmesini sağlayın.

  • Figürlü Bileklikler

Tıpkı kolyelerde olduğu gibi orta bölümünde küçük bir figür bulunan bileklikler aksesuar modasına damgasını vurmaya hazırlanıyor. Figürlü bileklik çeşitleri aynı zamanda bir mesaj veriyor olmasıyla da dikkat çekiyor. En çok kullanılan figürler kalp, sonsuzluk işareti, melek kanadı, yaprak,  kuş ve çiçekler oluyor. Elbette tercihinizi farklı figürlerden yana da kullanabilirsiniz.

  • İsim Yazılı Künye Tarzı Bileklikler

Maalesef bu bileklik modellerinin artık gözden düştüğünü belirtmek lazım. Bebeklerde ve çocuklarda şık bir görünüm sergiliyor olabilir. Ancak yetişkinlerde onlarca farklı model seçeneği dururken üzerinde isim yazan künye stili bilekliklerin kullanımı artık nahoş bir görünüme sebep oluyor. Demode bir duruş sergilemek istemiyorsanız tercihinizi daha farklı altın bilekliklerden yana kullanın.

  • Çift Zincirli Bileklikler

İşte yıldızı daha da parlayan bir bileklik stili daha:  çift zincirli bileklikler! Önümüzdeki sezonda çok daha fazla tercih edilecek olan çift zincirli bileklik modelleri diğer tasarımlardan çok daha zarif bir görünüm sergiliyor olmasıyla benzerlerinden ayrılıyor. Özellikle hediyelik olarak tercih edilen bu tasarımlar kimi zaman nazar boncukları ile da buluşabiliyor.

Altın Bileklikleri Ucuza Satan Adresler

Eğer yeni bir bileklik tasarımı satın almak için uygun fiyat arıyorsanız rotanızı altınbaş internet sitesine çevirin. Çünkü bu sitede en uygun altın bileklikler geniş bir model seçeneği sunuyor. Fiyatlar gerçekten oldukça makul seviyede tutulmuş. Pek çok adres ile kıyasladığınızda cazip fiyatlar kendini belli ediyor.

ETİKETLER: Altın Bileklik
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber