Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 26 Temmuz 2017 - 16:48 Yorum: 0

Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu son yolculuğuna uğurlanıyor

Motosiklet dünyasında Altın Elbiseli Adam lakabıyla tanınan Barkın Bayoğlu, Kerem Aydınlar Camisinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanıyor.

Altın Elbiseli Adam  Barkın Bayoğlu son yolculuğuna uğurlanıyor

Motosiklet dünyasında Altın Elbiseli Adam lakabıyla tanınan Barkın Bayoğlu, Kerem Aydınlar Camisinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanıyor. Ünlü motosikletçinin yüzlerce seveni ve motosiklet tutkunları camiye akın etti.

Motosiklet dünyasında Altın Elbiseli Adam lakabıyla tanınan Barkın Bayoğlu, için Çengelköy mezarlığında bulunan Kerem Aydınlar Camisinde cenaze töreni düzenleniyor. Bayoğlu'nun cenazesi yüzlerce motosikletli eşiliğinde camiye getirildi. İkindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı için ünlü motosikletçinin yüzlerce seveni ve motosiklet tutkunları camiyi doldurdu.

Bayoğlu'nun sevenleri tabutu başında dualar ederken duygusal anların yaşandığı görüldü. Ünlü motosikletçinin babası Mustafa Remzi Bayoğlu ve annesi Figen Bayoğlu taziyeleri kabul ediyor.

Gözyaşlarına hakim olamayan Gökhan Eren, "Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı. Bu kadar insana motoru sevdiren, nasıl kullanılması gerektiğini öğreten çok kıymetli bir insandı. Acımız büyük, hepimizin başı sağ olsun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber