Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 29 Eylül 2016 - 11:28 Yorum: 0

Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri sahiplerini bulacak

Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen 6'ncı Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri 1 Ekim Cumartesi günü sahiplerini bulacak.

Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri sahiplerini bulacak

Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen 6'ncı Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri 1 Ekim Cumartesi günü sahiplerini bulacak.

Marmara Belediyeler Birliği tarafından 1 Ekim 2016 tarihinde altıncısı düzenlenecek Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri Conrad İstanbul Bosphorus'da gerçekleşecek. Saat 15.00'te başlayacak olan törende kaliteli bir jüri kurulunun değerlendirmesinde Afet Yönetimi, İmar Şehircilik ve Estetik, Kurumsal Yönetim ve Gelişim, Kültür ve Sanat, Toplum Düzeni ve Sosyal Hizmetler, Ulaşım ve Altyapı Hizmetleri, Yeşil Alan ve Çevre Yönetimi Hizmetleri, Ar-Ge ve İnovasyon gibi kategorilerde ödüller verilecek.

Jüride İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ve Doç. Dr. İbrahim Demir, Marmara Üniversitesi'nden Yrd. Doç Dr. Ülkü Arıkboğa ve Doç Dr. Aynur Can, Sakarya Üniversitesi'nden Prof. Dr. Musa Eken, Yalova Üniversitesi'nden Prof. Dr. Rafet Bozdoğan ve Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Dr. M. Cemil Arslan gibi önemli isimler bulunuyor.

Belediyelerin uyguladığı başarılı projeleri ödüllendirerek iyi uygulama örneklerinin tanıtılmasını ve yaygınlaştırılmasını amaçlayan Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri, bu yolla yaşam kalitesi yüksek, sürdürülebilir şehir yaşamına katkıda bulunmayı hedefliyor.

4 Özel Ödül ve Sponsor Özel Ödülü var

2016 yılında Yılın Altın Karıncası, Turgut Cansever Özel Ödülü, Tabiata Saygı Özel Ödülü, Tarihe Saygı Özel Ödülü'nün yanı sıra ana medya sponsoru Posta Gazetesi Özel Ödülü de bulunacak.

2014 veya 2015 yılı içinde başlatılmış, uygulamaya konulmuş veya tamamlanmış olan projeler değerlendirmeye alındı. Ödüller artık sahiplerini bekliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber