Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın
Sami Er
Türkiye 19 Nisan 2018 - 14:48 Yorum: 0

Altın Orman, doğayla iç içe yükseliyor

Gürtaş İnşaat/Gordion Group'un Bornova Altındağ'da yapımını sürdürdüğü Altın Orman projesi doğayla iç içe konumu, körfez manzarası ve ulaşım...

Altın Orman, doğayla iç içe yükseliyor

Gürtaş İnşaat/Gordion Group'un Bornova Altındağ'da yapımını sürdürdüğü Altın Orman projesi doğayla iç içe konumu, körfez manzarası ve ulaşım olanaklarıyla dikkatleri çekiyor.

Aralık 2019'da tamamlanacak Uçan Yol projesinin yanında yer alan Altın Orman, geniş sosyal donatılarının yanında özellikle çocukların özgürce oyun oynayabilecekleri, doğayla iç içe olabilecekleri ve spor yapabilecekleri imkanlar sunuyor.

Altın Orman'ı doğa, çevre ve insan dostu bir proje olarak konumlandırdıklarını söyleyen Gordion Group Yönetim Kurulu Başkanı Metin Başalma, daire başına 25 metrekare yeşil alanla ve kendine ait korusuyla Avrupa standartlarının ustunde bir peyzaj alanı tasarladıklarına dikkat çekti.

Bölgenin standartları artacak

Metin Başalma, "36 yıllık iş hayatında öğrendiğimiz şey, tecrübenin yerini hiç bir şeyin alamayacağıdır. Bu noktadan yola çıkarak Altın Orman Projesinde bölgenin standartlarını artıran, bölgeye vizyon katan, ihtiyaç duyulan tüm sorulara cevap veren, koruluklardan, dinlenme alanlarına, yüz yıllık zeytin ağaçlarının içerisindeki huzurdan, sosyal alanlara, güvenlikten, açık-kapalı otoparklara kadar kaliteli bir yaşamın kapılarını sizler için araladık. 38 bin metrekarelik toplam arsa alanımızda 15 bin metrekare doğal koruluk ve 11 bin metrekare peyzaj alanı ile sizlere yeşili, hakim olduğu deniz manzarası ile de mavisi bol bir yaşam alanı sunmak istedik" diye konuştu.

Daireleri 30 Ağustos 2020'de sahiplerine teslim edeceklerini de dile getiren Başalma, Derin Yeşil Mimarlık Grubu tarafından gerçekleştirilen ve proje konseptini de uluslararası HOK Mimarlık ofisinin üstlendiği Altın Orman'da, 1+1, 2+1, 3+1 az sayıda 4+1 garden tip olmak üzere toplam bin 215 adet konut yer aldığını sözlerine ekledi.

Depreme karşı betonarme fore kazık

Birinci derecede deprem bölgesinde yer alan İzmir'de inşaat yapmanın ayrı bir sorumluluk bilinci gerektirdiğine dikkat çeken Yönetim Kurulu Başkanı Metin Başalma, zemin iyileştirmesinde betonarme fore kazıklarının toplam boyunun 26 bin 500 metre olacağını belirtti. Metin Başalma şöyle devam etti: "Zemin yapısı iyi olmasına rağmen, temel altına 80 ve 120 cm çapında yaklaşık 30-35 metre boyunda toplam 818 adet betonarme fore kazık takılarak temel altında zemin iyileştirilmesi yapılacak. Betonarme fore kazıklarının toplam boyu 26 bin 500 m olacak. Ayrıca, fore kazıkların uzerine 250 cm yuksekliğinde radye jenarel temel yapılacaktır. Binaların temel ve betonarme hesapları son deprem yönetmeliğine göre guçlendirilmiştir. Binalar bu hali ile depreme karşı son derece dayanıklı olacak şekilde inşa edilmektedir"

Her şey konforlu bir yaşam için

Altın Orman projesinde havuz, sus havuzları, basketbol sahası, mini futbol sahası, evcil hayvanların gezeceği özel serbest alanlar, hayvan bakım unitesi, çocuk oyun alanları ve parkları, orman içinde ağaç ev, koruluk içerisinde piknik alanları, pergoleler, yuruyuş yolları, hobi bahçeleri, meyve bahçeleri, doğal koruluk, fitness, sauna, sukuaj, çok amaçlı salon, kuçuk çocuklar için sureli (2~3 saatlik) çocuk kulubu ve çocuklar için bisiklet kullanım parkı yer alıyor.

Gordion Group hakkında

1982 yılında Ankara'da kurulan şirket, bugüne kadar toplam olarak 4 milyon 500 bin metre kare üst yapı inşaatını başarı ile tamamladı. Bir çok kamu binasının yan sıra 10 yılda bir çok AVM ve Konut Projesini yaşama geçirdi. İzmir'de Altın Orman Konut Projesi bir başlangıç inşaat projesi olup şirket bundan sonraki 5 yıl içerisinde İzmir'de 1 milyon metre karelik konut ve ticari projeyi bitirmeyi hedefliyor.

Altın Orman, doğayla iç içe yükseliyor

Altın Orman, doğayla iç içe yükseliyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber