Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 11 Mayıs 2016 - 15:38 Yorum: 0

Altın Palmiye’den Koru Medya’ya Ödül

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Mersin Altın Palmiye Ödülleri sahiplerini buldu.

Altın Palmiye’den Koru Medya’ya Ödül

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Mersin Altın Palmiye Ödülleri sahiplerini buldu. Yılın En İyi Ajansı Ödülü'nü Koru Medya aldı.

Sanat, spor, müzik ve iş dünyasından birçok ismin katıldığı Mersin Altın Palmiye Ödülleri töreni büyük ilgi gördü. Yılın En İyi Ajansı Ödülü'nü Koru Medya adına Furkan Kaya ve Mehmet Kaya aldı. Ödüllerini Nedim Delibaş'ın elinden alan kardeşler, 2015 yılı içerisinde birçok projeye imza atarak bu ödüle layık görüldü.

Gecede ayrıca Salih Güney'e "Yeşilçam Yaşam Boyu Başarı Ödülü", Erkan Petekkaya'ya "Yılın Erkek Sinema Oyuncusu", Serkan Şengül'e "Yılın Yardımcı Sinema Oyuncusu Ödülü" verildi. Spor kategorisinde Galatasaray'ın efsane futbolcusu ve eski teknik direktörü Gheorghe Hagi'ye "Yaşam Boyu Başarı Ödülü" takdim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber