Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 02 Temmuz 2016 - 01:33 Yorum: 0

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki’den Bayram Mesajı

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "milletimizin ve İslam Alemi'nin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor; Allah'tan tüm dünya için barış ve huzur...

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki’den Bayram Mesajı

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "milletimizin ve İslam Alemi'nin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor; Allah'tan tüm dünya için barış ve huzur dolu günler diliyorum" dedi.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Ramazan Bayramı vesilesiyle kutlama mesajı paylaştı. Türkiye'nin ve İslam Âlemi'nin Ramazan Bayramı'nı kutlayan Tiryaki, "Bayramlar; dargınlıkların unutulduğu, uzaktakilerin kavuştuğu, insanların kucaklaştığı, milli ve dini hislerin, milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği günlerdir. Bu manevi atmosferin arzulandığı gibi tam anlamıyla oluşabilmesi ve bayramların ağız tadıyla yaşanabilmesi için, bugün milletçe sevgi, saygı, huzur ve barışa daha çok ihtiyaç duyduğumuz günler yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Allah'tan tüm dünya için barış ve huzur dolu günler diliyorum" diyen Tiryaki şunları kaydetti:

"Barışa ve kardeşliğe, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız olan böyle bir dönemde eriştiğimiz Ramazan Bayramı'nın milli birliğimizin daha da güçlenmesi ve tüm dünyada huzur ve barışın oluşması için bir vesile olmasını diliyorum. Bu duygularla tüm milletimizin ve İslam Alemi'nin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor; Allah'tan tüm dünya için barış ve huzur dolu günler diliyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber