Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Ekim 2017 - 11:33 Yorum: 0

Altındağ Belediyesinin 2018 yılı bütçesi 315 milyon TL

Her geçen yıl bütçesinde artışlar yaşayan, gelir ve gider dengesini başarılı bir şekilde yürüten, gerçekçi bütçelerle yatırımın önünü açan...

Altındağ Belediyesinin 2018 yılı bütçesi 315 milyon TL

Her geçen yıl bütçesinde artışlar yaşayan, gelir ve gider dengesini başarılı bir şekilde yürüten, gerçekçi bütçelerle yatırımın önünü açan Altındağ Belediyesi, 2018 yılına ait bütçesini 315 milyon TL olarak belirledi. Belediye bütçesi, meclis üyelerinin oy çokluğu ile meclisten geçti.

Başkanlığını Veysel Tiryaki'nin yaptığı belediye meclis görüşmelerinde açıklanan tahmini bütçe ile Altındağ Belediyesinin mali yapısının gücü bir kez daha ortaya kondu. "Kimse Altındağ Belediyesinin bütçesinin sıradan bir hesabın sonucu olduğunu düşünmesin" diyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ Belediyesinin yakaladığı başarı ivmesinin altında, bütçenin iyi yönetilmesi olduğunu söyledi.

2004 yılında devraldıkları bütçe ile bugünkü bütçe arasında büyük fark olduğunu, bütçeyi verimli bir şekilde kullanma noktasında da önemli aşamalar kaydettiklerini ifade eden Başkan Tiryaki, Altındağ Belediyesinin bütçesinin önemli bir kısmını reel yatırıma harcadığını, bunun Türkiye'de önemli bir başarı olduğunu aktardı.

"2018 yılında 114 milyon TL yatırıma para harcanacak"

İlk günden beri Altındağ'a her yıl katlanarak yatırım yaptıklarının altını çizen Başkan Tiryaki, bugüne kadar hiçbir kurumdan borç almadıklarını, hiçbir kurum, kuruluş veya şahsa da borçlarının olmadığını belirtti.

2018 yılında yatırıma 114 milyon TL para harcamayı öngördüklerini dile getiren Başkan Tiryaki, bütçenin önemli bir kısmını yatırım için ayırdıklarını vurguladı. "Bu kaynak, geçmiş yıllarda olduğu gibi 2018 yılında da Altındağlıların yaşam kalitesinin artırılması için kullanılacak" diyen Başkan Tiryaki, her yıl bir önceki yıldan daha fazla Altındağ'ın çocuklarına mutlu bir gelecek inşa etmek için çalıştıklarını belirtti.

Altındağ Belediyesinin 2018 yılı bütçesi 315 milyon TL

Altındağ Belediyesinin 2018 yılı bütçesi 315 milyon TL

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber