Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 25 Haziran 2021 - 10:18 Yorum: 0

Altındağ’da spor dolu yaz tatili başladı

Futbol, voleybol ve basketbol branşlarına yoğun ilgi gösteren Altındağlı gençler için yaz tatili spor etkinlikleriyle dolu geçecek.

Altındağ’da spor dolu yaz tatili başladı

Futbol, voleybol ve basketbol branşlarına yoğun ilgi gösteren Altındağlı gençler için yaz tatili spor etkinlikleriyle dolu geçecek.

Her yaz Altındağlı gençlerin büyük ilgi gösterdiği Yaz Spor Okulları kapılarını açtı. İlk olarak Karapürçek Mahallesi Piri Reis ve Sezai Karakoç Gençlik Merkezlerinde açılan Yaz Spor Okulu, Temmuz ayında diğer merkezlerde de Altındağlı çocukları sporla buluşturacak. Futbol, basketbol ve voleybol branşlarının büyük ilgi gördüğü Yaz Spor Okulu'nda, hentbol, okçuluk, yüzme, karate gibi branşlarda da kursların açılması planlanıyor.

"Her tür imkanı sağlıyor, hiçbir detayı gözlerden kaçırmıyoruz"

Altındağ Belediyesi'ne bağlı yaz okullarında gençler ve çocukların tatillerini kültür, sanat ve sporla dopdolu geçirmesi için ne gerekiyorsa yaptıklarını vurgulayan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, "Yaz okullarımızdan her yıl binlerce öğrenci faydalanıyor. Altındağlı çocuklarımızın yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirmesi için her tür imkanı sağlıyor, hiçbir detayı gözlerden kaçırmıyoruz. İlk olarak Karapürçek'teki 2 gençlik merkezimizde futbol, basketbol ve voleybol kurslarımızı başlattık. Kurslara büyük ilgi gösterildi. Önümüzdeki haftalarda diğer merkezlerimizde, başka branşlarda spor kurslarını da devreye sokacağız inşallah. Sadece Altındağ'ın değil, ülkemizin geleceği için de çocuklarımızı sporla buluşturuyoruz. Kurslarımızda eğitimcilerimiz tarafından yetenekli çocukları belirleyerek, doğru yerlere yönlendiriyoruz. Yaz tatillerini verimli bir şekilde geçiren çocuklarımızın eğitim hayatında da başarılı olduğunu gözlemliyoruz ve bundan büyük memnuniyet duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber