Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Ocak 2022 - 16:18 Yorum: 0

Altınküre Okulları’ndan 1.OSB Yönetim Kurulu Başkanına ziyaret

Sakarya Altınküre Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sakarya ve Teknokent Koleji Kurucu Temsilcisi Metin Aslan, Sakarya 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim...

Altınküre Okulları’ndan 1.OSB Yönetim Kurulu Başkanına ziyaret

Sakarya Altınküre Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sakarya ve Teknokent Koleji Kurucu Temsilcisi Metin Aslan, Sakarya 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.

Sakarya Altınküre Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sakarya tarafından Altınküre Teknokent Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu lisesindeki eğitim, projeler, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler gibi birçok alanda Yazıcı'ya bilgi sunuldu. Sakarya 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Yazıcı, nazik ziyaretlerinden ötürü Ahmet Sakarya'ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber