Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Eylül 2016 - 18:13 Yorum: 0

Altınok’tan CHP ve MHP başkanlarına ziyaret

AK Parti Kepez Belde Başkan'ı Alper Altınok ve Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Kepez Belde Başkanı Birol Arslan ve MHP Kepez Belde Başkanı Recep Yılmaz ziyaret...

Altınok’tan CHP ve MHP başkanlarına ziyaret

AK Parti Kepez Belde Başkan'ı Alper Altınok ve Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Kepez Belde Başkanı Birol Arslan ve MHP Kepez Belde Başkanı Recep Yılmaz ziyaret etti.

Ziyaret Kepez CHP Belde Başkanlığında gerçekleşti. Karşılıklı nezaket ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette belde ile ilgili çeşitli konular da ele alınıp görüşüldü. Ziyarette bir açıklama yapan Ak Parti Kepez Belde Başkan'ı Altınok," Hepimiz Çanakkale'nin, Kepez'in çocuğuyuz. Her şeyi aynı düşünmeyebiliriz. Çoğulcu demokrasinin kuralı da farklı düşüncelerin, siyasi farklılıkların yaşaması ve yaşatılmasıdır. 15 Temmuz'da hain FETÖ darbe girişiminin ardından İktidar, ana muhalefet ve muhalefet Partisi bir olarak tepki verdik. Milli iradeye yönelik yapılan bu hain kalkışmanın ardından oluşan bir ve beraberlik ile demokrasimiz daha da güçlendi. Ülkemizi tehdit etmeye çalışan terör ve şiddet karşısında her daim birlik ve beraberlik ruhunu yansıtmalıyız. Kepez için, memleketimiz için her daim bir araya gelebiliriz, bugün itibarıyla başlattığımız ziyaretlerimiz devam etmeli. Diğer Partililerle de görüşecek, birçok sorunu konuşmak için bir araya geleceğiz. Demokrasimize hep birlikte sahip çıkacağız. Bizleri sıcak bir ortamda karşılayan CHP Belde Başkanı Arslan, MHP Kepez Belde Başkanı Recep Yılmaz yönetimlerine de teşekkür ederiz" dedi.

Altınok’tan CHP ve MHP başkanlarına ziyaret

Altınok’tan CHP ve MHP başkanlarına ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber