Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 15 Ekim 2016 - 16:38 Yorum: 0

Altınordu 3 puanı 3 golle aldı

Sahasında oynadığı Mersin İdmanyurdu maçını 3-1 kazanan Altınordu'da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, 3 puanı kazandıkları için mutlu olduklarını...

Altınordu 3 puanı 3 golle aldı

Sahasında oynadığı Mersin İdmanyurdu maçını 3-1 kazanan Altınordu'da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, 3 puanı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

TFF 1. Lig'in 7. haftasında Mersin İdmanyurdu'nu konuk eden Altınordu, rakibini 3-1'lik skorla yendi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Doğruları yaptığımız sürece başarılı olabileceğimizi biliyorduk" dedi.

Milli takım arasını çok iyi değerlendirdiklerini kaydeden Eroğlu, "İlk yarı pas trafiğini bir türlü tutturamadık. Rakibe 2-3 pozisyon verdik, bizim de pozisyonlarımız vardı. İkinci yarı topa sahip olmak bizim için önemliydi. Golü bulduktan sonra rakibin boş alan bırakacağını biliyorduk ve bunu değerlendirmek için antrenman yapmıştık. Bu skor bizim için çok iyi oldu. Bu ligde zaten 2-3 senedir elde ettiğimiz başarılar tesadüf değil. Lig öyle zor bir lig ki hata affetmeyecek birçok deneyimli futbolcu var" diye konuştu.

Eroğlu, ligde kalan maçları da kazanacak güçleri olduğunu kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber