Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 20 Ekim 2014 - 11:58 Yorum: 0

Altınordu 5. kez "1 puan" dedi

Teknik direktör Eroğlu:

Altınordu 5. kez '1 puan' dedi

İZMİR (AA) - PTT 1. Lig'de deplasmanda Boluspor'la golsüz berabere kalan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Kazanamıyoruz ancak kaybetmiyoruz da ve bir galibiyet aldığımız anda büyük bir moral kazanacağız" dedi.

Eroğlu, yaptığı açıklamada, mücadele güçlerini en üst seviyede tutup yüksek tempoda oynamak için çalıştıklarını belirtti. Aldıkları beraberliklerin çok önemli olduğunu kaydeden Eroğlu, "Evet, kazanamıyoruz ancak kaybetmiyoruz da ve bir galibiyet aldığımız anda büyük bir moral kazanacağız. İşte o zaman bu puanların değeri daha da artacak" dedi. 

Eroğlu, ligde istediği sonuçları alamayan Boluspor’un özellikle ikinci yarıda çok baskılı oynadığını ancak pozisyon vermediklerini belirterek, "Rakibimiz özellikle sahasında iyi oynayan bir ekip. Buna rağmen maça iyi başladık. İlk yarıda net pozisyonlar da bulduk. İkinci bölümde ise hücuma iyi çıkmamıza rağmen son paslarda etkili olamayınca pozisyon üretmekte zorlandık. Maçın kırılma anlarındaki pozisyonları değerlendirmeyi çok isterdik ama olmadı" diye konuştu.

Ligde tek mağlubiyetini Osmanlıspor karşısında alan Altınordu diğer 5 müsabakada Bucaspor, Denizlispor, Giresunspor, Albimo Alanyaspor ve Boluspor'la berabere kaldı. Bu sezon 1-0 kaybettiği Osmanlıspor maçının ardından ikinci kez bir müsabakada gol atamayan Altınordu, ligde en fazla beraberlik alan takım konumunda bulunuyor.

- İzmir hasreti bitiyor

İlk 3 iç saha maçını Manisa'da oynamak zorunda kalan Altınordu, Atatürk Stadı'nın passolig standartlarına getirilmesiyle bu haftadan itibaren maçlarını bu statta oynayacak.

Altınordu ile Kayserispor 26 Ekim Pazar günü saat 16.00'da karşılaşacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber