Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 06 Mayıs 2016 - 21:18 Yorum: 0

Altınordu Adana Deplasmanında Dağıldı

İzmir temsilici Altınordu deplasmanda Adana Demirspor'a 5-2 mağlup oldu.

Altınordu Adana Deplasmanında Dağıldı

İzmir temsilici Altınordu deplasmanda Adana Demirspor'a 5-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "5-2 hak etmediğimiz bir skor, geride olsak da gol bulmaya çalıştık ama başaramadık" dedi.

Karşılaşama sonrası düzenlen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Adana'ya iyi futbol oynamaya ve kazanmaya gelmiştik. Adana Demirspor'un sıkıntıları olduğunu da biliyorduk. Golü de bulduk. 2-0 olacak iken 2-1 oldu. Mecburen geniş alanda oynadık. Oyunu çirkinleştirmedik. İkinci yarının başından itibaren pozisyonda ürettik, 3-2'yi bulsaydık berabere de gelebilirdik, oyunu bırakmadık, kırmızı kart direncimizi bozdu, 5-2 hak etmediğimiz bir skor, geride olsak da gol bulmaya çalıştık, ama başaramadık. Yetenekli oyuncuları var. Adana Demirspor'u tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Bir iki oyuncumuzu A Milli Takıma çıkarmamız bize moral verdi. PTT ligi futbol oynatmaya değil oynatmamaya dayalı bir lig. Takım olarak sistem olarak oturttuğumuz, felsefemiz belli, hem yetiştirici hem yarışmacı bir takım olarak önümüzdeki sezon da yerimizi alacağız" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber