Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 28 Kasım 2014 - 16:13 Yorum: 0

Altınordu Belediyesi Gelir Müdürlüğü vezneleri hafta sonu hizmet verecek

ORDU (AA) - Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, kamuoyunda "Torba Yasası" olarak bilinen 6552 Sayılı Kanun kapsamında Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi borçları ile bunlara bağlı vergi...

Altınordu Belediyesi Gelir Müdürlüğü vezneleri hafta sonu hizmet verecek

ORDU (AA) - Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, kamuoyunda "Torba Yasası" olarak bilinen 6552 Sayılı Kanun kapsamında Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi borçları ile bunlara bağlı vergi cezalarını yapılandırma işlemleri için hafta sonu veznelerin açık olacağını bildirdi.

Tekintaş, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’ne yaptığı ziyarette, vatandaşların mağdur olmaması için 1 Aralık 2014 tarihinde sona erecek Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi borçları ile bunlara bağlı vergi cezalarını yapılandırma işlemlerinin hafta sonu yapılabileceğini belirtti.

Yeni Mahalle katlı otoparkta bulunan Altınordu Belediyesi Gelir Müdürlüğü veznelerinin hafta sonu hizmet vermeye devam edeceğini anlatan Tekintaş,  şunları kaydetti:

"Kamuoyunda Torba Yasası olarak bilinen 6552 sayılı kanunun getirdiği haklar, 1 Aralık 2014 tarihi itibariyle sona eriyor. Altınordu’da yaşayan tüm kardeşlerimizin bu haklarından yararlanmaları için Gelir Müdürlüğümüze bağlı vezneler hafta sonu 2 gün mesai yapacaklar. Gerek yapılandırma için müracaat edecek vatandaşlarımız, gerekse Emlak Çevre ve Temizlik, buna benzer vergileri ödeyecek olan vatandaşlarımızın her hangi bir problem yaşamamaları için cumartesi ve pazar günleri sabah 08.00 ile 17.00 arasında Cumartesi Pazarı katlı otoparkın üst kısmında bulunan Gelir Müdürlüğümüzün veznelerine başvurmaları gerekmektedir."

Tekintaş, devletin vatandaşlara sunmuş olduğu bu kolaylıktan herkesin yararlanmasını istediklerini kaydetti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber