Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Aralık 2014 - 16:03 Yorum: 0

Altınordu Belediyesinin çalışmaları

ORDU (AA) - Altınordu ilçesinde farklı mahallelerde kurulan semt pazarlarındaki esnafa yeni düzenlemeler getirildi.Altınordu Belediyesi çalışmaları kapsamında yeni bir uygulamayı daha hayata...

Altınordu Belediyesinin çalışmaları

ORDU (AA) - Altınordu ilçesinde farklı mahallelerde kurulan semt pazarlarındaki esnafa yeni düzenlemeler getirildi.

Altınordu Belediyesi çalışmaları kapsamında yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdi.

Pazar esnafının vatandaşlar tarafından fark edilmesi ve belirlenen kurallara uymasının rahatlıkla denetlenmesi için tek tip kıyafet ve yaka kartı uygulaması getirildi. 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Pazarcı esnafı ile vatandaşların birbirlerinden ayırt edilebilmesi için bu çalışmayı başlattık. Bu çalışma içerisinde bizlere katkı sunan Ordu Esnaf Odaları Birliği Başkanı Aydın Bostancıoğlu ve Ordu Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Fatih Demir'e teşekkür ediyoruz. Bu çalışmaya onlar da katkı sundu" dedi.

Tekintaş, "Pazarda satış yapan pazarcı esnafı tek tip kıyafet giyecek ve reyonlarına isimlerinin yazılı bulunduğu tanıtıcı kartlarını koyacak. Vatandaşlar, esnafların yakalarında bulunan kimlik kartları ve tezgah üzerinde bulunacak ürün bilgi kartlarıyla, karşılaştıkları olumsuz durumlarda hangi ürünü kimden aldığı konusunda bilgi sahibi olabilecek" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber