Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 16 Eylül 2014 - 12:08 Yorum: 0

Altınordu, performansından memnun

Sportif Direktör Dizdar: "Canlı ve yetenekli bir takım olduğumuzu gösterirken lige alıştığımızı da kanıtladık."

Altınordu, performansından memnun

İZMİR (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun sportif direktörü Murat Dizdar, "Canlı ve yetenekli bir takım olduğumuzu gösterirken lige alıştığımızı da kanıtladık" dedi.

Murat Dizdar, yaptığı açıklamada, galibiyet alamasalar da ligin ilk iki maçında sergiledikleri futbolla herkesin takdirini kazandıklarını ifade etti.

"Canlı ve yetenekli bir takım olduğumuzu gösterirken lige alıştığımızı da kanıtladık" ifadesini kullanan Dizdar, özellikle Osmanlıspor karşısında mücadele gücü yüksek ve tempolu futbol ortaya koyduklarını kaydetti.

Dizdar, cumartesi günü Denizlispor ile oynayacakları "Ege derbisi"nin, Türkiye'ye örnek olması dileğinde bulunarak, maçı kazanıp PTT 1. Lig'deki ilk galibiyetlerini almak istediklerini dile getirdi.

Altınordu, Bucaspor ile 1-1 berabere kalmış,  yaklaşık 60 dakikalık bölümünü 10 kişi oynadığı Osmanlıspor maçında ise 1-0 yenilmişti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber