Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Ağustos 2016 - 14:08 Yorum: 0

Altınordu’da beton yol tamgaz

Altınordu Belediyesi tarafından yürütülen 90 Km'lik beton yol projesinde sona yaklaşıldı.

Altınordu’da beton yol tamgaz

Altınordu Belediyesi tarafından yürütülen 90 Km'lik beton yol projesinde sona yaklaşıldı.

Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yağızlı-Akkese bağlantı yolu, Teyneli- Dedeli bağlantı yolu ve Hacılar Mahallelerinde beton yol çalışması devam ediyor.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve beraberinde Başkan Yardımcısı Fatih Evli ile birim müdürleri ile Yağızlı-Akkese bağlantı yolunda yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Tekintaş, burada yaptığı incelemelerin ardında yaptığı açıklamada, "Altınordu Belediyesi olarak söz verdiğimiz gibi beton yol programımıza devam ediyoruz. Şu anda ekiplerimiz Yağızlı-Akkese bağlantı yolu, Teyneli-Dedeli bağlantı yolu ve Hacılar Mahallemizde çalışma yürütüyor. Beton yol programımıza 2017 yılında da devam edeceğiz. Yapılan her çalışmanın millet için yapıldığının bilincinde ve farkındayız. Onun için "Halka hizmet Hakk'a hizmet" anlayışı ile yolumuza devam ediyoruz" dedi.

"Yerinde inceleme yapıyoruz"

Çalışma yapılan ve yapılacak olan yol ağını başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile yerinde incelediklerini ifade eden Başkan Engin Tekintaş, hedeflerinin yıl sonuna kadar 90 km'lik beton yol programını tamamlamak olduğunu belirtti. Tekintaş, "Ekiplerimiz gece-gündüz demeden bunun gayreti içinde çalışıyor. Biz de başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz ile çalışma yapılan ve yapılacak olan yol ağımızı inceleyerek işlerin daha da kaliteli olması için çalışıyoruz. Milletimizin bize olan güven ve desteğini onlara söz verdiğimiz projelerimizi hayata geçirerek göstermeye gayret ediyoruz" diye konuştu.

"2017 yılında beton yol çalışmamıza devam edeceğiz"

2017 yılında beton yol çalışmasına devam edileceğini söyleyen Başkan Engin Tekintaş "Hedefimiz yarım kalan mahallelerimizde beton yol çalışmasını devam ettirmek. Bunun için gereken çalışmaları yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Belediye olarak elimizin değmediği ve ekiplerimizin girmediği mahalle kalmayacak" şeklinde konuştu.

Altınordu’da beton yol tamgaz

Altınordu’da beton yol tamgaz

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber