Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Temmuz 2020 - 14:43 Yorum: 0

Altınordu’da pazara gelenlere limonata ikramı

Altınordu Belediyesi sıcak yaz günlerinde üreticiler için bir uygulama daha başlattı.

Altınordu’da pazara gelenlere limonata ikramı

Altınordu Belediyesi sıcak yaz günlerinde üreticiler için bir uygulama daha başlattı. Pazara gelerek ürünlerini satan üreticilere ve alış-veriş yapan vatandaşlara soğuk limonata ikramı yapıldı.

Altınordu Belediyesi kış aylarında benzer bir uygulamaya imza atan ve Geleneksel Doğal Köy Pazarı'na gelen üreticilere ve vatandaşlara çay, Osmanlı şerbeti ve ısıtıcı hizmeti sunan Altınordu Belediyesi, bu kez pazara gelenlere limonata ikramı yaptı.

Altınordu Belediyesi'nin limonata ikramını ve alınan korona virüs tedbirlerini değerlendiren vatandaşlar uygulamalardan memnun olduklarını belirttiler. Yaz aylarında sıcaklarını kedilerini etkilediğini ifade eden pazarcılara ikram edilen limonatalarla serinlediklerini vurguladılar. Üreticiler ayrıca pazarın yenilenen hali başta olmak üzere yapılan tüm çalışmalar dolayısıyla Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören'e teşekkürlerini ilettiler.

Altınordu’da pazara gelenlere limonata ikramı

Altınordu’da pazara gelenlere limonata ikramı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber