Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:25 Bakan Yerlikaya: “Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen ‘Mahzen-32’ operasyonlar...08:15 Savcı Özbek’ten lise öğrencilerine başarı tavsiyeleri08:12 Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen “MAHZEN-32” operasyonlarında elebaşılığını...08:10 Yurtlar arası futbol turnuvası Denizli’de başlıyım07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı
Yerel 23 Ağustos 2016 - 16:53 Yorum: 0

Altınordu’da sıcak asfalt dönemi

Altınordu Belediyesi tarafından ilçe genelinde sıcak asfalt çalışması aralıksız devam ediyor.

Altınordu’da sıcak asfalt dönemi

Altınordu Belediyesi tarafından ilçe genelinde sıcak asfalt çalışması aralıksız devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin en büyük mahallelerinden olan Şahincili Mahallesi'nde başlatılan sıcak çalışması tüm hızıyla sürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Engin Tekintaş, bir şehrin kolay inşa edilmediğini ancak baştan doğru ve planlı çalışma ile problemin temelden çözülebileceğini belirtti. Tekintaş, "Şahincili, şehrimizin yoğun nüfusu olan mahallelerimizden birisidir. Altınordu Belediyesi olarak 2016 yılı içerisinde başlattığımız sıcak asfalt programı kapsamında Şahincili Mahallemizde 11,25 km'lik bir yol ağında sıcak asfalt çalışmasına başladık. Mahallemizde şu ana kadar alt yapı çalışması tamamlanan 1,5 km'lik bir alanda sıcak asfalt çalışmasını tamamladık. Hedefimiz milletimize layık yolları onların hizmetine sunmak" dedi.

"Çalışmalarımızı uzun vadeli yapıyoruz"

Altınordu Belediyesi olarak yapılan çalışmaların uzun vadeli olduğunun altını çizen Başkan Engin Tekintaş, "Belediye olarak yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız hiçbir çalışmayı kısa vadeli yapmadık. Yaptığımız her çalışmamız uzun vadeli ve geleceğe yatırım olarak yaptık. Milletimizin bizlere olan güveni tamdır. Bu bilinçle yolumuza emin adımlar ile devam ediyoruz. Milletimize verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz" ifadelerini kullandı.

"11.25 km'lik sıcak asfalt mahallemizin yol sorununu çözecek"

Şahincili mahallemizin alt yapısının büyük bir bölümünün yenilendiğini kaydeden Başkan Engin Tekintaş şöyle devam etti: "Şahincili Mahallemizde yürüttüğümüz sıcak asfalt çalışmasıyla mahallenin yol sorununu çözeceğiz. 2016 yılı içerisinde yapacağımız 30 km'lik sıcak asfalt çalışması ilçe merkezinde tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz alt yapısı tamamlanmış olan mahallelerde aralıksız çalışıyor. Nüfus bakımından ilçemizin en büyük mahallesi olan Şahincili Mahallesi'nde başlattığımız sıcak asfalt çalışmamız ise bu çalışmalar kapsamında devam ediyor. Ekiplerimiz şuana kadar 1,5 km'lik bir yol ağında sıcak asfalt çalışmasını milletimizin hizmetine sundu. Hedefimiz kısa süre içinde Şahincili mahallemizde hedeflediğimiz 11.25 km'lik sıcak asfalt çalışmasını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktır."

Altınordu’da sıcak asfalt dönemi

Altınordu’da sıcak asfalt dönemi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber