Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Haziran 2016 - 10:33 Yorum: 0

Altınova Bulvarı Bayrama Hazır

Antalya'nın Kepez ilçesi Altınova Bulvarı son etabında sona gelindi.

Altınova Bulvarı Bayrama Hazır

Antalya'nın Kepez ilçesi Altınova Bulvarı son etabında sona gelindi.

Altınova Bulvarı, bayrama tamamlanıyor. Altınova yeni çevre yolunun tamamlanmamış 1 kilometrelik etabında, asfalt, bordür ve refüj çalışmalarına hız verildi. Genişliği 11 metre olan yolun Ramazan Bayramına yetiştirilmesinin ardından, peyzaj ve sonrasında da 5 santim kalındığında olan modifiye asfalt çalışmasına başlanacak.

İMAR PLANLAMASI İÇİN 250 TOPLANTI

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, bölgeye dev yatırımların devam ettiğini söyledi. İmar sorunlarının çözümü için yapılan 250'ye yakın toplantının 25'inde bulunduğunu hatırlatan Tütüncü, 3 kez de yargı süreciyle mücadele ettiklerini söyledi.

TAPULARI VERDİK

Altınova bölgesindeki Düden, Orta ve Menderes mahallelerini kapsayan 45 metrelik yolun çevresindeki parsellerin imar uygulaması çalışmasının 2014 yılında tamamladığını belirten Tütüncü, "Kepez Tapu Müdürlüğü de, 1'inci kısmın 18 uygulaması yapılan parsellerin imar tapularının tescilini onaylamış ve 2014 Ramazan ayında da düzenlenen törenle Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel ile Altınovalı vatandaşlarımıza imar tapularını vermiştik. Şimdi Orta Mahalle'nin imar uygulaması çalışmasını tamamlama aşamasına getirdik" diye konuştu.

ALTINOVA'YA HİLTON GELİYOR

Burada açılan bulvarın Antalya trafiğini rahatlatmasının yanında Altınova halkı için ayrı bir önem taşıdığını anlatan Tütüncü, "Büyükşehir Belediyemizce 25 milyon lira yatırım ile bu yol yapılıyor. Kepez Belediyesi'nin hızlı bir imar çalışması yapması sonucu bu yol açıldı. Şimdi bu yol gibi yatırımlarla, Altınova'ya bir Hilton Otel'i yatırımı yapılıyor. Burada açılacak diğer ticari işyerlerinde olduğu gibi çalışanlarını öncelikle Altınovalılardan sağlayacak bu otelin, Altınova'nın nereden nereye geleceği özetleyecektir" şeklinde konuştu.

Altınova Bulvarı Bayrama Hazır

Altınova Bulvarı Bayrama Hazır

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber