Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
13:15 "Minik eller büyük hayaller" etkinlikleri başladı13:14 Kayseri’de öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı13:14 Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına...13:11 Avrupa Veteriner Eğitim Kurumları Birliği, Uluslararası akreditasyon için A...13:11 TFF’den Türk vatandaşlarına EURO 2024 öncesi Schengen uyarısı13:09 Trafik kazasında hayatını kaybeden Sümeyra öğretmen meslektaşlarını yasa bo...13:06 Dışişleri Bakanlığı: “Şili Meclisi’nin 1915 olaylarını ’soykırım’ olarak ta...13:05 Mansur Yavaş’tan büyükelçi ve misyon şeflerine 23 Nisan resepsiyonu13:05 Filipinler’de aşırı sıcaklarda 6 kişi öldü13:03 Orman yangınlarıyla mücadele için ormancılara İHA pilot eğitimi verildi13:03 Zonguldak’ta bin 460 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı13:01 ‘Geçmişe Yolculuk’ isimli tiyatro oyunu büyük beğeni topladı13:00 Şampiyonlardan Başkan Balaban’a ziyaret13:00 Dışişleri Bakanlığı: "(Şili Temsilciler Meclisinin 1915 olaylarını soykırım...12:59 Hisarcıklıoğlu: “Adana, yüksek dönüşüm kapasitesine sahip iller arasında”12:58 CHP lider Özel, Başkan Çavuşoğlu tebrik için Denizli’ye geliyor12:58 Rüzgar, manavın tentesini yıktı geçti12:58 Kahramanmaraş’ta Mağaragözü Çayı görsel şölen sunuyor12:58 Dışişleri Bakanlığı: "Şili Temsilciler Meclisi tarafından dün kabul edilen...12:55 Yunusemre’den Yağcılar’da ova yolu çalışması
23 Nisan
Spor 18 Şubat 2020 - 16:43 Yorum: 0

Altınova’dan bir yıldız doğdu

Yalova Altınova Belediyespor U-14 Takım Kaptanı Hüseyin Ata, gösterdiği başarılı performansın ardından Tranbzonspor'lu oldu.

Altınova’dan bir yıldız doğdu

Yalova Altınova Belediyespor U-14 Takım Kaptanı Hüseyin Ata, gösterdiği başarılı performansın ardından Tranbzonspor'lu oldu. 2019 Aralık ayında U-14 Genç Milli Takım hocalarının katılımıyla gerçekleştirilen U-14 Bursa Bölge Karma Seçmesine katılarak yıldızı parlayan Hüseyin Ata, Trabzonspor'a imza attı. Hüseyin Ata'nın bu başarısı ilçede büyük sevinç yaşattı.

Altyapıya verdiği önem ile dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor, Altınova Belediyespor'un genç yeteneği Hüseyin Ata'ya imza attırdı. Yalova doğumlu olan Hüseyin Ata, "Hayallerimin takımındayım. Başta ailem olmak üzere, üzerimde emeği olan herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Hüseyin Ata'nın babası Yusuf Ata, ailece Altınova Belediyespor ve Trabzonspor taraftarı olduklarını ifade ederek, "Hayallerimizin takımındayız. Bu zamana kadar oğlum Hüseyin Ata'ya destek veren Altınova Belediyespor altyapı hocaları Senad Ibric, Veysel Kedik, Rızvan Alemdar ve diğer tüm hocalarımıza, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve belediye meclis üyelerine, Altınova Belediyespor Kulüp Başkanı Sedat Ok ve yönetimine, ASKF ve TUFAD yönetimi ile Yalovaspor camiasına, bu transfer için çok emek veren Trabzonspor Marmara Bölge Koordinatörü Mustafa Bak hocamıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Altınova’dan bir yıldız doğdu

Altınova’dan bir yıldız doğdu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber