Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 16 Haziran 2020 - 09:43 Yorum: 0

Altıntaş Belediyesi peyzaj çalışmaları

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde TOKİ konutlarında devam eden peyzaj çalışmalarını Belediye Başkanı Arif Teke ve AK Parti İlçe Başkanı Hakan Uşak...

Altıntaş Belediyesi peyzaj çalışmaları

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde TOKİ konutlarında devam eden peyzaj çalışmalarını Belediye Başkanı Arif Teke ve AK Parti İlçe Başkanı Hakan Uşak yerinde inceledi.

Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz ay, alt yapı ve ağaçlandırmasını yaptığımız TOKİ bağlantı yolunun kilit parke taşını yaparak hizmete sunduğumuz alanda devam eden peyzaj çalışmalaını İlçe Başkanımız Hakan Uşak ile birlikte yerinde inceledik. İncelemeler sırasında mahalle sakinleri ile hasbihal ettik. Yapılan ve yapılacak olan çalışmlarımızı onara anlattık. Altıntaş ilçemizin her mahallesinin güzellleşmesi için çlışmalarımız aralıksız devam ediyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Altıntaş Belediyesi peyzaj çalışmaları

Altıntaş Belediyesi peyzaj çalışmaları

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber