Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 16 Ekim 2017 - 10:58 Yorum: 0

Altıntaş’ta 19 çiftçiyle sözleşme imzalandı

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde 19 genç çiftçinin kırsal kalkınma destekleri kapsamında 30'ar bin TL hibe destek almaya hak kazandığı ve sözleşmelerin...

Altıntaş’ta 19 çiftçiyle sözleşme imzalandı

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde 19 genç çiftçinin kırsal kalkınma destekleri kapsamında 30'ar bin TL hibe destek almaya hak kazandığı ve sözleşmelerin imzalandığı bildirildi.

Altıntaş Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fatih Yıldız, yaptığı açıklamada, "Bakanlığımızın Kırsal Kalkınma destekleri kapsamında genç çiftçi projelerinin desteklenmesine yönelik 30 bin TL hibe projesinde, hibe almaya hak kazanan 19 genç çiftçimizle Altıntaş İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde sözleşme imzalandık. Projenin amaçlarını ve Ülke tarımı için önemini çiftçilerimize anlattık. Ayrıca İlçe personelinin projenin amaçlarına uygun olarak uygulanması için gerekli kontrolleri yapacağını kendilerine aktardık. 15'i hayvancılık olmak üzere 19 projenin İlçemize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.(YD - EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber