Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 26 Nisan 2018 - 10:38 Yorum: 0

Altıntaş’ta ’Okullarda gıda güvenilirliği’ eğitimi

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde lise öğrencilerine İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından "Okullarda gıda güvenilirliği" eğitimi...

Altıntaş’ta ’Okullarda gıda güvenilirliği’ eğitimi

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde lise öğrencilerine İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından "Okullarda gıda güvenilirliği" eğitimi verildi.

Altıntaş İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fatih Yıldız, yaptığı açıklamada, "Bakanlığımız 2018-2022 stratejik planında uluslararası standartları gözeterek, üretimden tüketime doğal kaynakların ve insan sağlığının korunması için gıda güvenilirliğini sağlamak amacıyla oluşturulan, "Okullarda gıda güvenilirliği" ne yönelik uygulamaları geliştirmek hedefi doğrultusunda Altıntaş Şehit Polis Elvan Özbay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde okullarda gıda güvenilirliği konusunda Gıda Kontrol Görevlisi, Ziraat Mühendisi İsmail Ersen Atlı tarafından eğitim toplantısı düzenlenmiş olup 49 öğrencinin katılımıyla bir saat süren toplantı sonucunda söz konusu katılımcılar eğitilmişlerdir. Güvenilir ve sağlıklı gıda konusunda eğitim çalışmalarımız sağlıklı insan, sağlıklı aile, sağlıklı okul, sağlıklı toplum ve sağlıklı Türkiye hedefiyle devam edecektir" ifadelerini kullandı. (YD-EFE)

Altıntaş’ta ’Okullarda gıda güvenilirliği’ eğitimi

Altıntaş’ta ’Okullarda gıda güvenilirliği’ eğitimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber