Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 12 Ekim 2017 - 10:23 Yorum: 0

Altıntaş’ta Ömer Faruk Koşmaz dönemi

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığının 5.Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Altıntaş’ta Ömer Faruk Koşmaz dönemi

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığının 5.Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Altıntaş AK Parti binasında gerçekleştirilen kongreye AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur, Altıntaş AK Parti İlçe Başkanı Cihangir Dönmez ve partililer katıldı.

AK Parti Altıntaş İlçe Başkanlığı binasında yapılan seçime tek liste olarak giren Ömer Faruk Koşmaz, Başkan seçildi. Seçimin ardından bir konuşma yapan Koşmaz, gençlik adına üstlendikleri görevle büyük bir sorumluluk aldıklarını belirterek, "Bu bir bayrak yarışıdır. Bugün teslim aldığım bu bayrağı, benden önceki başkanım İsa Söyler ile birlik içerisinde çalışarak, benden sonra bu göreve gelecek olan arkadaşlara en güzel şekilde teslim etmek adına elimden gelen gayreti göstereceğim" dedi.

AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur ise, AK Parti Altıntaş İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'na seçilen Ömer Faruk Koşmaz'ı tebrik ederek, yeni başkanımızın ve yönetiminin ilçede yapacağı bütün çalışmalarda yanında olacaklarını söyledi.(YD - EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber