Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2016 - 16:33 Yorum: 0

Altyapısı biten bölgelerde belediye asfaltlama çalışmasına başladı

Belediye tarafından şehir içi yollarının sıcak asfalta kavuşturulması amacıyla Terme Caddesinde başlattığı alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının...

Altyapısı biten bölgelerde belediye asfaltlama çalışmasına başladı

Belediye tarafından şehir içi yollarının sıcak asfalta kavuşturulması amacıyla Terme Caddesinde başlattığı alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt uygulamasına başlandı.

Alt yapı alanında son teknolojik malzemelerinin kullanıldığı çalışmaların ilk etabını oluşturan Terme Caddesi içme suyu şebeke yenileme, kanalizasyon hattı, yağmur suyu hattı çalışmalarının yanı sıra diğer kurumlara ait alt yapı düzenlemeleri tamamlandı.

Kırşehir genelinde çalışmaların belirli bir program dahilinde yürütüldüğünü belirten Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Asfaltlama çalışmaları bundan böyle periyodik olarak devam edecek. Hemşerilerimize bu güne kadar sabırlı bekleyişinden ötürü teşekkür ediyorum. Bir ilin gelişme sürecinde altyapı çalışmalarının önemi büyüktür. Altyapının yetersiz kaldığı bir İl'de sağlıklı bir kentleşmeden söz etmek mümkün değildir." dedi.

Altyapı çalışmalarının çok önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Bahçeci, "Gelişme ve büyümeyi dikkate alarak Kırşehir Belediyesi olarak altyapı hizmetlerine öncelik veriyoruz. Altyapıyı bitirmeden üst yapı yapmamak gerekiyor. Belli bir program dâhilinde asfalt çalışmalarını sürdüreceğiz. Programa aldığımız yerlerin asfaltlanması için altyapı çalışmalarımızı tamamladık. En kısa sürede bu yollarımızın asfaltını yapacağız. Kırşehir her geçen gün yollarıyla, kaldırımlarıyla, ağaçlarıyla, çevre düzenlemeleriyle park ve bahçeleriyle, kültürel ve sosyal etkinlikleriyle güzelleşen, her geçen gün gelişerek yoluna devam eden bir şehir olma yolunda ilerliyor." diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber