Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 04 Mart 2015 - 11:03 Yorum: 0

Altyapıya yönelik Mali Destek Programı'na 33 başvuru

Merkezi Mardin'de olan Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) 2014 yılında uyguladığı 2. Mali Destek Programı olan Kentsel ve Çevresel Altyapının İyileştirilmesi Mali Destek Programı proje başvuruları sona erdi

Altyapıya yönelik Mali Destek Programı'na 33 başvuru

MARDİN (AA) - Merkezi Mardin'de olan Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) 2014 yılında uyguladığı 2. Mali Destek Programı olan Kentsel ve Çevresel Altyapının İyileştirilmesi Mali Destek Programı proje başvuruları sona erdi.

 Altyapıya yönelik olan programa Mardin,Siirt,Şırnak ve Batman'dan 33 proje başvurusu yapıldı.

DİKA tarafından yapılan açıklamada, Mardin’den 9, Batman’dan 8, Şırnak’tan 11 ve Siirt’ten 5 proje başvurusu yapıldığı, en fazla proje başvurusunun Şırnak’tan en az başvuru ise Siirt’ten gerçekleştirildiği blidirildi.

2014 Yılı 2. Mali Destek Programı Proje Teklif Çağrıları’nın sona ermesinin ardından ajansın Proje Sözleşme ve Yönetim Birimi uzmanları tarafından proje başvurularının ön incelemeleri gerçekleştirileceği, projelerde eksik bilgi ve belge olup olmadığı kontrol edileceği beliritlen açıklamada, projelerin tamamının Bağımsız Değerlendiriciler ve alanında en az 7 yıllık tecrübeye sahip kamu kurum, kuruluş yada üniversitelerde görev yapan Değerlendirme Komitesi üyeleri tarafından değerlendirilerek başarılı projelerin belirleneceği kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber