Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 31 Ağustos 2016 - 12:53 Yorum: 0

Alyanya’da Zafer Bayramı Fener alayı ile kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Günü yurt genelinde olduğu gibi Alanya'da da coşkuyla kutlandı.

Alyanya’da Zafer Bayramı Fener alayı ile kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Günü yurt genelinde olduğu gibi Alanya'da da coşkuyla kutlandı. Vatandaşlar, Alanya Belediyesi ile Alanya Kent Konseyi'nin ortaklaşa düzenlediği Fener Alayı'nda buluşarak bayramı coşkulu bir şekilde kutladı.

Alanya halkı, Türk Bayrakları ve meşalelerle Alanya Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğinde düzenlenen Fener Alayı'na katılarak 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıldönümü ve TSK Günü'nü coşkuyla kutladı. 7'den 70'e coşkulu kalabalık, Anıt önünde Türk bayraklarıyla toplanarak İskele Meydanı'na doğru hareket etti. Çevredeki vatandaşlar ve esnaf Fener Alayı'na alkışlarla eşlik etti.

Siyasi ilçe başkanları fener alayında biraraya geldi

Kortej eşliğinde yürüyen coşkulu kalabalığa Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AKP İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, CHP İlçe Başkanı Ali Takavut ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan da katıldı.

Yücel: "94'üncü yıl dönümünün gururunu yaşıyoruz"

Türk Bayrakları, meşaleler ve marşlar eşliğinde belediye binası arkasında toplanan coşkulu kalabalığa hitap eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Şanlı tarihimizin altın sayfalarından biri olan ve Kurtuluş Savaşı'nı sona erdiren Büyük Taarruz zaferimizin 94'üncü yıl dönümünü, milletçe idrak etmenin mutluluk ve gururunu yaşıyoruz" dedi.

"Hainler asla hedefine ulaşamayacaklar"

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Türkiye Cumhuriyeti olarak çok üzücü günler yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. İç ve dış düşmanlar ile terör örgütleri tarafından hain saldırılarla ülkemizin birlik ve beraberliği yok edilmeye çalışılmakta, her gün şehit haberleri ile sarsılmaktayız. Ancak herkes şunu bilmelidir ki; hainler asla hedefine ulaşamayacaktır. Bugün her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, yaşadığımız bu cennet vatanı bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmetle, muhterem gazilerimizi minnet ve şükran duygularıyla anıyorum. Bu duygularla aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum."

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in konuşmasından sonra sahneye çıkan Alanya Zeybekleri'nin gösterisinin ardından organizasyon sona erdi.

Alyanya’da Zafer Bayramı Fener alayı ile kutlandı

Alyanya’da Zafer Bayramı Fener alayı ile kutlandı

Alyanya’da Zafer Bayramı Fener alayı ile kutlandı

Alyanya’da Zafer Bayramı Fener alayı ile kutlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber