Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 24 Mart 2015 - 16:08 Yorum: 0

Amasya Taşova YİBO, kupada yarı final hedefliyor

Antrenör Günal:

Amasya Taşova YİBO, kupada yarı final hedefliyor

AMASYA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Lig takımlarından Amasya Taşova YİBO, Spor Toto Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında İsanbul Anafen Koleji'ni yenerek yarı final oynamak istiyor.

Amasya Taşova YİBO Antrenörü Hakan Günal, AA muhabirine, Spor Toto Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında deplasmanda İstanbul ekibi karşısında kazanarak önemli bir avantaj elde ettiklerini söyledi.

Takım olarak bu noktaya geldikten sonra avantajlarını kaybetmek istemediklerini ifade eden Günal, "Küme düşecek ilk takım gözüyle bakılan Amasya Taşova YİBO hem kupada hem ligde üst sıraları zorluyor. Bu başarının tesadüf olmadığını göstermek arzusundayız. Yarın taraftarımızın da desteğiyle kupada yarı finale kalmayı hedefliyoruz" dedi.

Günal, kolay bir maç oynamayacaklarını, İstanbul Anafen Koleji'nin ligdeki son maçta Antalyaspor'u iki farklı yenmeyi başardığını aktardı.

Rakibin az da olsa play-off umudunun olduğunun altını çizen Günal, "Ligde bulundukları yeri hak etmediklerini göstermek gibi bir inançları var. Bu açıdan yarın oynanacak maçta bizi elemek için ellerinden gelen çabayı gösterecekler. Teslim olmuş bir takım görmeyeceğiz. Rakibimizi ciddiye alıyor ve onlara saygı duyuyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber