Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 17 Mart 2015 - 17:03 Yorum: 0

Amasya Taşova YİBO, kupada yarı finale çıkmak istiyor

Antrenör Günal:

Amasya Taşova YİBO, kupada yarı finale çıkmak istiyor

AMASYA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Lig takımlarından Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Hakan Günal, Spor Toto Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında yarın karşılaşacakları İstanbul Anafen Koleji'ni eleyip yarı finale kalmayı hedeflediklerini söyledi.

Günal, AA muhabirine, ligde geçen hafta sonu deplasmanda İstanbul Anafen Koleji ile karşılaştıklarını söyledi. Bu maçın, play-off'taki sıralarını belirlemesi açısından önemli olduğunu vurgulayan Günal, "Ligde oynayacağımız son üç maçta alacağımız iki puan ile en kötü açıdan bakarsak ligi altıncı sırada bitiriyoruz. Hedeflerimizi tutturmuş bulunmaktayız, hatta sezon başındaki hedeflerimizin de üzerine çıktık" dedi.

Sezon başında takımlarına biçilen bir elbise olduğunu ifade eden Günal, " 'Bu takım ligde zor kalır' deniliyordu ve küme düşecek takımlar arasında en büyük aday olarak gösteriliyorduk ama sporcu arkadaşlarım bu elbisenin kendilerine dar geldiğini gösterdiler ve kendi elbiselerini kendileri biçtiler. Büyük bir başarı örneği göstererek play-off'a rahatlıkla kaldılar. Bundan sonraki hedefimiz ligde ilk dört arasına girmek. Bunu da başaracak güçteyiz" diye konuştu.

Günal, Spor Toto Türkiye Kupası çeyrek finali ilk maçında yarın İstanbul Anafen Koleji ile yeniden karşılaşacaklarına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Kupa maçları tehlikeli maçlar, bundan önceki maçları grup oynadık, şimdi ise eleme usulüne göre oynayacağız. Bu maçları çift devreli görmek gerekir. Biz bunun ilkini yarın oynayacağız ve ilk devrede ne kadar avantajlı bitirirsek bizim o kadar yararımıza olacak. Ayrıca ilk maçın deplasmanda olması da bizim için bir avantaj. Biz avantajlı bir skor derken az farklı mağlubiyet için gitmiyoruz, galibiyet için gidiyoruz. İlk maçta işi bitirmek için gidiyoruz. İstanbul Anafen Koleji'ni eleyip kupada yarı finale kalmayı hedefliyoruz." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber