Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 26 Kasım 2014 - 14:38 Yorum: 0

Amasya Taşova YİBO, Trabzonspor maçına doğru

Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal:

Amasya Taşova YİBO, Trabzonspor maçına doğru

AMASYA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Lig takımlarından Amasya Taşova YİBO, deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Amasya Taşova YİBO Antrenörü Hakan Günal, yaptığı açıklamada, Mersin Hantaş Sportif maçında alınan galibiyetin ardından takımda morallerin iyi olduğunu belirtti.

Tek sıkıntılarının bu maçta iki oyuncunun sakatlanması olduğunu ifade eden Günal, bu sporcuları Trabzonspor maçına yetiştireceklerini söyledi.

Günal, Trabzonspor'un Konya Selçuklu Belediyespor karşısında beklenmedik şekilde maç kaybettiğini, rakiplerinin mutlaka galibiyet için sahaya çıkacağını dile getirdi.

Zor bir deplasmana gideceklerini vurgulayan Günal, "Trabzon, diğer branşlarda olduğu gibi hentbolda da zor bir deplasman. Hedeflerimizi tutturmak istiyorsak bu zor deplasmandan puanla dönmek zorundayız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber