Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 23 Eylül 2014 - 10:48 Yorum: 0

Amasya Taşova YİBO'da hedef ligde kalıcı olmak

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde ilk kez bu yıl mücadele eden Amasya Taşova YİBO'da hedef öncelikle ligde kalıp, daha sonra play-offta mücadele etmek

Amasya Taşova YİBO'da hedef ligde kalıcı olmak

AMASYA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde sezona Konya Selçuklu Belediyespor galibiyetiyle başlayan Amasya Taşova YİBO ligde kalıcı olmayı hedefliyor.

Antrenör Hakan Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk haftasında kazanmanın verdiği rahatlıkla Maliye Milli Piyango maçının hazırlıklarına başladıklarını belirtti.

Konya Selçuklu Belediyespor'un hücum silahlarını etkisiz hale getirerek maçı kazanmayı bildiklerini dile getiren Günal, aynı oyunu Maliye Milli Piyango önünde de tekrarlamak istediklerini söyledi.

İlk haftada alınan galibiyete bakarak hemen hedef yükseltmemeleri gerektiğini vurgulayan Günal, şunları kaydetti:

"Gerçekçi olmak lazım. Bir maç aldık diye hedef yükseltemeyiz. Hedefimiz ilk başta ligde kalmak, daha sonra play-off oynamak. Çünkü yeni bir takımız. Dar bir kadromuz var. Bu kadroyu olabildiğince faydalı şekilde kullanıp sezonu bitirmek istiyoruz. Maliye Milli Piyango, ligin tecrübeli ekiplerinden, hentbolun lokomotif kulüplerinden biri. Saygı duyulacak bir ekip. Kadrolarında her düzeyde milli oyuncular var. Konya maçı gibi olmayacak."

Günal, Ankara ekibi karşısında saha avantajlarını kullanmak istediklerini, Konya Selçuklu Belediyespor maçındaki gibi tribünleri dolu görmek istediğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber