Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 10 Mart 2015 - 16:28 Yorum: 0

Amasya Taşova YİBO'da Trabzonspor maçı hazırlıkları

Antrenör Günal

Amasya Taşova YİBO'da Trabzonspor maçı hazırlıkları

AMASYA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde haftayı Mersin Hantaş Sportif yenilgisiyle kapatan Amasya Taşova YİBO, Trabzonspor karşısına telafi için çıkacak.

Bu maçın hazırlıklarını sürdüren Amasya temsilcisinin antrenörü Hakan Günal, yaptığı açıklamada, yenilgilerin sporun içinde olduğunu ancak Mersin ekibi karşısında oyun karakterlerini yansıtamadıklarını söyledi.

Rakibin maçı kazanmasına kendilerinin yardımcı olduğunu ifade eden Günal, "Sonuç olarak iki puan kaybettik. En önemlisi lige motivasyonumuzu kaybetmememiz. Daha hiçbir şey bitmedi. Önümüzde önemli maçlar var. Bu maçlardan en az dört puan çıkartmalıyız ki play-off sıralamasında yerimizi rahat alalım" diye konuştu.

Günal, sahalarında çok daha farklı oynadıklarını, seyircinin de desteğiyle maçı daha fazla isteyen ekip olduklarını belirtti.

Yarın sahalarında oynayacakları Trabzonspor maçını Mersin Hantaş Sportif yenilgisinin telafisi olarak gördüklerini anlatan Günal, "Spor dostluk, barış ve kardeşliktir. Trabzon'da ilk maçta ufak tefek tatsız durumlar oldu. Sporcularımız ve taraftarımızı bu konuda uyarmak istiyorum. Dostluk içinde bir karşılaşma olsun. Mücadeleci karakterimizi sahaya yansıttığımız takdirde Trabzonspor karşısında kazanan taraf biz olacağız" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber