Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 24 Mayıs 2019 - 23:33 Yorum: 0

Amasya’da 10 köyü dolu vurdu

Aksam saatlerinde başlayan ve yaklaşık 15 dakika süren dolu yağışı Amasya'nın Merzifon ilçesine bağlı Balgöze, Alişar, Karşıkaya, Aktarla, Esentepe,...

Amasya’da 10 köyü dolu vurdu

Aksam saatlerinde başlayan ve yaklaşık 15 dakika süren dolu yağışı Amasya'nın Merzifon ilçesine bağlı Balgöze, Alişar, Karşıkaya, Aktarla, Esentepe, Oymaağaç, Kızıleğrek, Kamışlı, Çaybaşı ve Akpınar köylerinde ekili alanlara zarar verdi.

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bugün gerçekleşen şiddetli dolu yağışı ile Balgöze, Alişar, Karşıyaka, Aktarla, Esentepe Gümüştepe, Oymaağaç, Kızıleğrek, Kamışlı, Çaybaşı ve Akpınar köylerimizde meyve, sebze ve mahsullerimiz hasar gördü. Tüm çiftçilerimize geçmiş olsun" diye konuştu.

Amasya’da 10 köyü dolu vurdu

Amasya’da 10 köyü dolu vurdu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber