Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 14:43 Yorum: 0

Amasya'da belediye işçilerinin iş akitlerinin feshedilmesi

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Özyol:

Amasya'da belediye işçilerinin iş akitlerinin feshedilmesi

AMASYA (AA) - Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, 85 belediye işçisinin iş akitlerinin feshedilmesiyle ilgili, "Taşeron işçi kardeşlerimizin 28 Şubat 2015 tarihi itibarıyla sözleşmeleri bitti. Yeni yapılan ihale sonucu şirket değişikliği oldu ve işçilerin de sözleşmeleri feshedildi" ifadelerini kullandı.

Özyol, yaptığı açıklamada, belediye seçimlerine girerken dürüst davrandığını, başkan seçildikten sonrada kimsenin ekmeğiyle oynamadığını savundu.

İş akitleri feshedilen işçilerin sözleşmelerinin sona erdiğini belirten Özyol, şunları kaydetti:

"Taşeron işçi kardeşlerimizin 28 Şubat 2015 tarihi itibarıyla sözleşmeleri bitti. Yeni yapılan ihale sonucu şirket değişikliği oldu ve işçilerin de sözleşmeleri feshedildi. Herhangi bir siyasi ya da ticari çıkar gözetmeden işsiz kalan arkadaşlarımıza iş bulabilmek adına yapılabilecek her türlü öneri ve teklifi seve seve dinlemeye hazırım. Kimseyi sahipsiz bırakmak niyetinde değiliz. Belediyenin bütçesi belli. Bu bütçe dahilinde çözümler üretme yönünde çalışmalarımız devam ediyor."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber