Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Mart 2015 - 14:38 Yorum: 0

Amasya'da "kadın" konulu panel

AMASYA (AA) - Amasya'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nce "kadın” konulu...

Amasya'da 'kadın' konulu panel

AMASYA (AA) - Amasya'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nce "kadın” konulu panel düzenlendi.

Amasya Rehberlik Araştırma Merkezi'nde düzenlenen programa, Vali İbrahim Halil Çomaktekin,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sadi Ergin, Halk Sağlığı İl Müdürü Öner Nergiz, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Nergiz, programda yaptığı konuşmada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında yapacakları etkinlikler hakkında bilgiler aktardı.

Dr. Hakan Bulut, Rehber Öğretmeni Elif Avar Böğrek ve Psikolog Azize Doyran’ın konuşmacı olarak yer aldığı panelde, kadının toplumda ve aile hayatında kadının önemi hakkında sunumlar yapıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber