Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 30 Mart 2015 - 18:38 Yorum: 0

Amasya'da "Kütüphaneler Haftası" kutlandı

AMASYA (AA) - Amasya'da Kütüphaneler Haftası dolayısıyla program düzenlendi.Saraydüzü Kışla Binası Milli Mücadele Müzesi ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen programa, Vali İbrahim Halil...

Amasya'da 'Kütüphaneler Haftası' kutlandı

AMASYA (AA) - Amasya'da Kütüphaneler Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Saraydüzü Kışla Binası Milli Mücadele Müzesi ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen programa, Vali İbrahim Halil Çomaktekin, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Vali Yardımcısı Suat Seyitoğlu, protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı. 

Çomaktekin, burada yaptığı konuşmada, kitapların en iyi bilgiyi sağlayan ve insanlara yol gösteren dost, arkadaş ve rehber olduğunu söyledi.

Öğrencilere, yaşlarına uygun kitapları okumalarını ve kitap okumayı hayat tarzı haline getirmelerini tavsiye eden Çomaktekin, şunları kaydetti:

"Sadece kitap okuyun demekle bu iş olmuyor, anne ve babaların da ellerinde kitaplarla sizlere örnek olmaları gerekiyor. Ben inanıyorum ki sizler kitap okuyorsunuz ve okumaya da devam edeceksiniz. Kütüphaneye düzenli giderek, araştırmalar yapan, kitapları inceleyen, not çıkaran insanlar olarak yetişeceksiniz. Bu güzel haftanın hazırlanmasında emeği geçen Kültür Müdürümüze ve Kütüphane Müdürümüze teşekkür ediyorum."

Amasya Bayezid İl Halk Kütüphanesi Müdürü Mustafa Gül ise yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aktardı.

Konuşmaların ardından en çok kitap okuyan ve Kütüphaneler Haftası dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Program hazırlanan kitap sergisinin gezilmesiyle sona erdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber