Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 20 Mart 2015 - 15:33 Yorum: 0

Amasya'da Mortgage Brokerlığı Kursu tamamlandı

AMASYA (AA) -  Amasya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (AÜSEM) bünyesinde konut finansman tanıtım ve pazarlama tekniklerini içeren Mortgage Brokerlığı Kursu tamamlandı.Kurs boyunca kursiyerlere,...

Amasya'da Mortgage Brokerlığı Kursu tamamlandı

AMASYA (AA) -  Amasya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (AÜSEM) bünyesinde konut finansman tanıtım ve pazarlama tekniklerini içeren Mortgage Brokerlığı Kursu tamamlandı.

Kurs boyunca kursiyerlere, gayrimenkul değerlemesi ve değerleme esasları, İmar Kanunu'nun ilgili hükümleri, Tapu ve Kadastro Kanunu ile ilgili hükümler, konut finansman sisteminin işleyişi, mortgage sistemi, türleri, süreçleri, sözleşmeleri, emlak pazarlama ve değerleme işlemleri, gayrimenkul piyasası ve analizi, gayrimenkul finansmanı, yatırım ve proje değerleme esasları, gayrimenkulün ikincil piyasada yatırımcı adına danışmanlık esasları gibi konularda eğitim verildi.

Teorik ve uygulamalı olmak üzere 90 saat süren kurs sonunda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber