Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 17:28 Yorum: 0

Amasya’da Projeler Yarıştı

Amasya Üniversitesi ile Amasya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) işbirliğiyle düzenlenen "Süper Bir Fikrim Var" adlı ödüllü proje yarışmasının finali...

Amasya’da Projeler Yarıştı

Amasya Üniversitesi ile Amasya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) işbirliğiyle düzenlenen "Süper Bir Fikrim Var" adlı ödüllü proje yarışmasının finali yapıldı.

İki kategoride düzenlenen yarışmada öğrenciler arasında birincilik ödülünü "Soğan ve biberden kimyasal kullanılmadan sağlıklı göz yaşartıcı elde edilmesi" adlı proje ile Mustafa Dicle, Gülşah Uysal, Sibel Özkaya ve Sümeyye Terzi dörtlüsü kazandı. Halktan katılanlar arasında ise birincilik ödülünü "Nanokarbon" adlı proje ile Murat Budak elde etti.

Toplam 48 projenin yer aldığı yarışmada dereceye girenlere ödül çeklerini Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Feda Öner ile Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç verdi.

Yarışmada toplamda 20 bin lira ödül dağıtıldı.

Amasya’da Projeler Yarıştı

Amasya’da Projeler Yarıştı

Amasya’da Projeler Yarıştı

Amasya’da Projeler Yarıştı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber