Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 01 Nisan 2015 - 18:13 Yorum: 0

Amasyalı çiftçilere sera malzemesi dağıtıldı

AMASYA (AA) - Amasya İl Özel İdaresince yüksek bağ sistemi ve sera malzemeleri dağıtım töreni yapıldı. İl Özel İdaresi bahçesinde yapılan törene, Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi,...

Amasyalı çiftçilere sera malzemesi dağıtıldı

AMASYA (AA) - Amasya İl Özel İdaresince yüksek bağ sistemi ve sera malzemeleri dağıtım töreni yapıldı.

 İl Özel İdaresi bahçesinde yapılan törene, Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çıttır, protokol üyeleri ve çiftçiler katıldı.

Burakgazi, yaptığı konuşmada, Çağlayan Adliyesi'nde meydana gelen terör  saldırısında şehit olan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'a Allah’tan rahmet, ailesine ve  Türk milletine ise başsağlığı dilediklerini söyledi.

Projenin İl Özel İdaresince finanse edildiğini ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce desteklendiğini belirten Burakgazi, ''Amasya’da en önemli sektör tarım sektörüdür. İlimizde 150 bine yakın insan geçimini tarımdan sağlamaktadır. Devletimiz çiftçilerimizin gelir seviyesini yükseltmek, üretim miktarını ve kalitesini arttırmak için çeşitli projelerle katkılar sağlamaktadır.''

 Burakgazi, uygulanan sera projeleriyle ürün çeşitliği ve miktarlarının artırılmasının hedeflendiğini sözlerine ekledi. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber