Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Eylül 2014 - 18:18 Yorum: 0

Amatör futbol sezonu törenle açıldı

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nde, amatör futbol sezonu törenle açıldı. Vali Mustafa Yaman Spor Tesislerinde düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla...

Amatör futbol sezonu törenle açıldı

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nde, amatör futbol sezonu törenle açıldı. 

Vali Mustafa Yaman Spor Tesislerinde düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

 Kırklareli İl Hakemler Kurulu Başkanı Kemal Mustafa Serbes, törendeki konuşmasında, 2014-2015 amatör futbol sezonunun hayırlı olması diledi.

Yeni futbol sezonuna hakemler olarak en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Serbes, yapılacak müsabakaların hatasız, sorunsuz, centilmenlik, barış ve huzur içinde geçmesini temenni etti. 

Konuşmaların ardından aday hakemlikten il hakemliğine terfi edenlere plaket verildi.

Törene, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Hakem Kurulu üyeleri Fahir Ersoy, Adil Uçankan, Kırklareli Futbol Tertip Komitesi Başkanı Cafer Yüce, TFF Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (HGD) Kırklareli Şube Başkanı Yavuz Başoğlu ve hakemler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber