Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 30 Mart 2015 - 19:03 Yorum: 0

Amatör maçta futbolculardan oturma eylemi

Kütahya'da oynanan amatör maçta, futbolcular "haklarının yendiği" iddiasıyla sahada bir dakika oturma eylemi yaptı

Amatör maçta futbolculardan oturma eylemi

KÜTAHYA (AA) - Kütahya'da oynanan Bölgesel Süper Amatör Ligi'ndeki bir karşılaşmada, "haklarının yendiği" iddia eden futbolcular sahada bir dakika oturma eylemi yaptı.

Amatör kamera tarafından çekilen görüntülerde Yenikent Belediyespor, Kütahya temsilcisi Seramikspor ile 30 Ağustos Asım Alkış Stadı'nda karşı karşıya geliyor.

Maçın hakemi tarafından ilk düdüğün çalmasının ardından Yenikent Belediyesporlu futbolcular, hakemlerin haklarının yendiği gerekçesiyle sahada oturarak, bir dakika yerlerinden kalkmıyor. Karşılaşma, futbolcuların oturduğu sırada Seramiksporlu futbolcunun topa vurup, topun da direk kenarından dışarı çıkmasıyla kale vuruşunun ardından devam ediyor.

Yenikent Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Karakoç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, protestonun Kütahya Futbol Hakemleri Derneğine yönelik olduğunu söyledi.

Sezon boyunca kendilerine yönelik olarak hep hatalı kararlar verildiğini ileri süren Karakoç, "Kütahya Seramikspor ile yapılan mücadelede 1 dakika oyuncularımız oturarak, hakemleri protesto etti. Karşı takım futbolcuları da gol atmayıp ve dışarı topu göndererek, bize destek verdi" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber