Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Ekim 2016 - 08:33 Yorum: 0

Amatör Spor Haftası başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından 10-16 Ekim 2016 tarihleri arasında her yıl geleneksel olarak düzenlenen...

Amatör Spor Haftası başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından 10-16 Ekim 2016 tarihleri arasında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri 81 ilde başlıyor.

Amatör sporun ruhunu yaşamak ve yaşatmak için her sezon öncesi yapılan "Amatör Spor Haftası" kutlamaları, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde hafta boyunca yapılacak sportif etkinliklerle gerçekleştirilecek.

Açılış 10 Ekim 2016 Pazartesi Günü

Açılış programı 10 Ekim 2016 Pazartesi günü 15.00 - 17.00 saatleri arası Atatürk Spor Salonu önünde il spor merkezleri branşlarının gösterileri ve penaltı atışları aktiviteleri ile "Amatör Spor Haftası" başlayacak.

Sportif Etkinlikler

Amatör Spor Haftası kapsamında atıcılık, atletizm, okçuluk ve voleybol branşlarında turnuvalar gerçekleştirilecek. Okçuluk müsabakaları 08 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 10.00'da Adnan Menderes Stadyumunda, voleybol turnuvası 10 - 16 Ekim 2016 tarihleri arasında Atatürk Spor Salonunda, atletizm yarışları 12 Ekim 2016 Çarşamba günü saat 16.00'da Kardeşköy Atletizm Pistinde ve atıcılık müsabakaları 16 Ekim 2016 Pazar günü saat 10.00'da Koçarlı Yeniköy Atış Poligonunda gerçekleştirilecek.

Kortej Yürüyüşü ve Kutlama Programı

13 Ekim 2016 Perşembe günü saat 13.30'da Atatürk Spor Salonu önünde başlayacak kortej yürüyüşünün ardından Atatürk Spor Salonu içerisinde cimnastik, karate, taekwondo ve wushu sporcularının gerçekleştireceği gösteriler yapılacak.

Yılın EN'leri ve Ödül Töreni

Programda 2016 yılında Aydın'da spora damga vuran; yılın en iyi sporcusuna, yılın en iyi spor adamına, yılın en iyi antrenörüne ve spora destek vererek katkı sağlayanlara şilt takdim edilecektir. Ayrıca Amatör Spor Haftası boyunca yapılan turnuvalarda ve yarışlarda başarı elde eden takım ve sporculara madalya takdim edilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber