Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 05 Ekim 2022 - 11:20 Yorum: 0

Amatör spor kulüplerine malzeme desteği

Kırıkkale'de farklı branşlarda faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme desteği sağlandı.

Amatör spor kulüplerine malzeme desteği

Kırıkkale'de farklı branşlarda faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme desteği sağlandı.

Kırıkkale Valiliği, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) aracılığıyla farklı branşlarda faaliyet gösteren 15 spor kulübüne malzeme desteğinde bulundu. Spor malzemeleri, Valilik Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle protokol üyeleri tarafından kulüp başkanlarına teslim edildi. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, halter, boks ve hokey gibi farklı branşlarda Avrupa şampiyonu olan milli sporculara da çeşitli hediyeler verdi.

Törende konuşan Tekbıyıkoğlu, spor alanında faaliyet gösteren kulüplere her daim destek vereceklerini belirtti. Tekbıyıkoğlu, Türk milletinin çok yetenekli olduğunu ifade ederek, dünyanın en başarılı sporcularının çıkarılabileceğini söyledi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından spor tesisleri sayısının arttırıldığını kaydeden Vali Tekbıyıkoğlu, devletin spor alanında gösterdiği gayretinin de takdir edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Kırıkkale'de önemli spor aktivitelerinde bulunduklarını anlatan Bülent Tekbıyıkoğlu, "Boks alanında bir Türkiye şampiyonası düzenlendi. Türkiye'de en büyük katılımlı bir Türkiye şampiyonası, Kırıkkale'de düzenlendi. Hem yıldızlar bayan grubunda ve hem de yıldız genç erkekler grubunda oldukça yüksek katılım oldu. Onun akabinde "Pedallar Anadolu'nun Kalbinde" sloganıyla bir organizasyon düzenlendik. Kırıkkale'de ilk defa Türkiye şampiyonası etabı gerçekleştirilmiş oldu. Ben şehre teşekkür ediyorum, çünkü şehir bu şampiyonayı sahiplendi. Renkli bir havada, şehrimize bambaşka bir aksiyon kazandıracak şekilde tertip oldu. İnşallah bir sonraki sene de bunu uluslararası düzeye hep beraber, şehrin gayretiyle çıkarırız" dedi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) İl Başkanı Sırrı Zengin de spor kulüplerine yapılan desteklerden dolayı Vali Bülent Tekbıyıkoğlu'na teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber