Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 18 Nisan 2014 - 22:53 Yorum: 0

Ambulans helikopter, İdil bebek için havalandı

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde kalp rahatsızlığı bulunan 2 yaşındaki İdil Naz Uşan, ambulans helikopterle İstanbul'daki özel bir hastaneye sevk edildi

Ambulans helikopter, İdil bebek için havalandı

AYDIN (AA) - Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde kalp rahatsızlığı bulunan 2 yaşındaki İdil Naz Uşan, ambulans helikopterle İstanbul'daki özel bir hastaneye gönderildi.

Alınan bilgiye göre, kalp rahatsızlığı bulunan İdil Naz Uşan, iki gün önce Bozdoğan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradan Nazilli Devlet Hastanesine sevk edilen Uşan, yoğun bakım ünitesine alındı.

Uşan'ın sağlık durumunun daha da kötü gitmesi üzerine başka bir hastaneye sevk edilmesi kararlaştırıldı. Ambulansla şehir stadına getirilen Uşan, Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans helikopterle İstanbul'daki bir özel hastaneye sevk edildi.

Baba Kemal Uşan, gazetecilere yaptığı açıklamada, İdil Naz'ın çarşamba günü uykudayken fenalaşması üzerine önce Bozdoğan Devlet Hastanesine götürüldüğünü, ardından da Nazilli Devlet Hastanesine sevk edildiğini söyledi.

Uşan, kalp büyümesi ve bağırsaklarında problem olan çocuğunun sağlığına kavuşması için dua ettiklerini dile getirdi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber